Скочи на садржај

Najbolji štampači

Kao servis štampača, sa preko 30 godina postojanja i preko 40 godina iskustva u servisiranju štampača, mnogo brendova štampača nam je prošlo kroz ruke. Bili smo ovlašćen distributer i servis Canon-a (koji je sinonim za kvalitet štampača i fotokopira) i Olivetti-a. Pre 18 godina mi smo se odlučili za distribuiranje Japanskog brenda Kyocera Mita, danas Kyocera Document Solutions.

Kvalitet Kyocera štampača nas je ubedio da su najozbiljniji konkurent svim drugim brendovima. Počeli da pohađamo redovne Kyocera seminare i treninge, kako bi postali još bolji.
Danas je Kyocera brend koji je bez premca BROJ 1 po kvalitetu laserskih štampača i multifunkcijskih uređaja. Takođe je i sa najboljom referencom kako u Srbiji tako i u svetu!

Neprikosnoven kvalitet laserskih štampača, sa ubedljivo najizdržljivijim potrošnim delovima! Garantovano će zadovoljiti sve Vaše potrebe. Fabrika garantuje da će foto drum izdržati čak do 600.000 kopija! Niko drugi ne može da se pohvali sa ovakvim rezultatom! Naravno, da bi od svog štampača ili fotokopira izvukli maksimum, potrebno je redovno servisiranje istog. Redovan servis štampača je potrebno raditi kod svih brendova, jedina razlika je u intervalima servisa. Odnosno posle kojeg broja kopija se preporučuje redovan servis. Razlog redovnog servisa je da se izvuče maksimum od štampača i da se izbegnu veći kvarovi. Uzmite u obzir da sve fabbrike testiraju svoje uređaje u STROGO STERILNIM USLOVIMA, gde je nivo prašine ispod 1%. 

LASERSKI ŠTAMPAČI

Kyocera ECOSYS P2235DN – Laserski monohromatski štampač, sa mogućnošću povezivanja USB-om i mrežnim kabelom. Brzina štampanja mu je 35 strana u minuti. Dolazi sa automatskim DUPLEX-om (obostranom štampom) i sa startnim tonerom koji izvuče oko 1.000 strana. Svaki sledeći toner treba da uradi oko 3.500 strana. Postoji verzija Kyocera ECOSYS P2235DW sa dodatnim Wi-Fi povezivanjem. Mesečno rade do 20.000 strana. Originalnu brošuru možete naći ovde.

 

kyocera ecosys p2235dn laserski stampac

Najbolji laserski štampači “srednje” klase​

Kyocera ECOSYS P2040DN – Laserski monohromatski štampač, koji dolazi sa startnim tonerom čak za 3.600 strana! Dok je svaki sledeći toner kapaciteta oko 7.200 strana. U sebi ima ugrađen automatski DUPLEX, Mrežnu i USB povezivost.  Neverovatna brzina štampe od 40 strana u minuti i maksimalni mesečni broj odštampanih strana od 50.000 strana, zadovoljiće svakog korisnika. Originalnu brošuru možete naći ovde.

kyocera ecosys p2040dn laserski stampac
kyocera ecosys p3145dn stampac

Kyocera ECOSYS P3145DN – Štampač kod kojeg smo u velikoj dilemi da li spada u ovu ili u najjaču kategoriju laserskih štampača. Ipak smo se odlučili za „srednju“ kategoriju, jer performanse štampača koje ćemo Vam predstaviti zaslužuju posebnu kategoriju. Ovaj laserski štampač, štampa brzinom od 45 strana u minuti! Dolazi nam sa starter tonerom od 6.000 strana, dok svaki sledeći toner štampa oko 12.500 strana. Takođe je mrežno i USB poveziv, sa neverovatnom rezolucijom 1200×1200 dpi. Maksimalni mesečni obim mu je 150.000 strana, koliko mu je i servisni set! Originalnu brošuru možete naći ovde.

 

NAJBOLJI LASERSKI ŠTAMPAČI ZA VELIKI OBIM ŠTAMPE!​

Kyocera ECOSYS P3155DN – Laserski monohromatski štampač, koji će zadovoljiti potrebe bilo kog proizvodnog, distributerskog centra, magacina, odnosno sve one koji žele BRZINU, POUZDANOST i KVALITET i koji nemaju vremena da čekaju i da razmišljaju da li će ih štampač „izdati“ u sred nekog posla! Sa neverovatnim vremenom odziva prve stranice od 4,9 sekundi i brzinom od 55 strana u minuti, zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih vlasnika. Podrazumeva se da štampa DUPLEX i da ima mogućnost povezivanja na mrežu ili USB kabelom. Servisni set mu je za neverovatnih 500.000 strana, dok mu je maksimalan mesečni obim neverovatnih 275.000 strana! Ovaj laserski štampač dolazi sa startnim tonerom kapaciteta 10.000 strana, dok svaki sledeći koji kupite štampa čak 25.000 strana!!! Originalnu brošuru možete pronaći ovde.

kyocera ecosys p3155dn stampac
multifunkcijski stampac kyocera ecosys m2135dn

Kyocera ECOSYS M2135DN – Laserski multifunkcijski štampač, izuzetne brzine od 35 strana u minuti. Ovaj kancelarijski štampač dolazi sa startnim tonerom za oko 1.000 strana i svaki sledeći toner je kapaciteta za oko 3.000 strana. Mrežno i USB je poveziv. Sa automatskom obostranom štampom i Scan-To-Folder funkcijom zadovoljiće Vaše potrebe. Scan-To-Folder predstavlja najjednostavniji vid skeniranja. Ubacite dokument u automatski uvlakač papira ili na stavite na staklo i pošaljete skeniran dokument direktno u Vaš folder sa štampača. Savršen, mali, štampač, lepog dizajna, za Vašu kancelariju. Originalnu brošuru možete pronaći ovde.

Kyocera ECOSYS M4125IDN – Laserski multifunkcijski štampač, A3 i A4 dimenzija. Ovaj BEST BUY multifunkcijski uređaj je predviđen za nešto skromnije korisnike. Skromnije samo zbog njegove brzine od 25 kopija u minuti. Uz redovno servisiranje štampača, njegov servisni set je za više nego odličnih 300.000 strana! Poveziv je preko USB kabla i mrežno. Dolazi sa startnim tonerom za 3.000 strana, dok je svaki sledeći toner kapaciteta 15.000 strana!
Sa automatskim obostranim i kolor skenerom koji šalje Vaše dokumente direktno u zadati folder i sa automatskom štampom zadovoljiće sve Vaše potrebe. Ako Vam je fioka u koju može da stane jedan ris papira (500 lista) malo, postoji dodatna oprema u vidu postolja sa dodatnom fiokom i skromnim prostorom u koji možete da odlažete rezervni toner ili papir. Originalnu brošuru možete naći ovde.

kyocera ecosys m4125idn fotokopir aparat
kyocera taskalfa 3212i fotokopir aparat a3

Kyocera TASKalfa 3212i – Laserski štampač, ALL IN ONE! Štampač-skener-kopir, brža verzija prethodnog modela TASKalfa 3011i. Ovaj multifunkcijski štampač je još brži i štampa 32 str/min A4 formata, odnosno 17 str/min A3 format papira. Skener rezolucije od 200dpi do 600dpi u zavisnosti od potreba korisnika! Originalnu brošuru možete naći ovde. Ovo je trenutno ubedljivo najbolji laserski štampač koji možete priuštiti sebi i svom poslu. Možete ga nabaviti u Biro Opremi Đorđević. Autorizovan distributer Kyocera štampača i partnerski servis štampača u Novom Sadu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *